Fransız Mutfağından Nefis ve Pratik Bir Tatlı Daha: Muzlu Parfe
Pişirme Süresi: 10-20dakika
2,5 çay bardağı pudra sekeri
125 g margarin
2 yemek kaşığı kakao
250 g ince dövülmüş bisküvi
2 adet muz
Pişirme Süresi: 10-20dakika
Muzlu Parfe İçin Malzeme Listemiz:
2 yumurta2,5 çay bardağı pudra sekeri
125 g margarin
2 yemek kaşığı kakao
250 g ince dövülmüş bisküvi
2 adet muz
Muzlu Parfe Nasıl Pişirilir:
Yumurta, pudra sekeri, margarin ve kakaoyu çirpin. Bisküvileri ekleyip iyice karıştırın. karışımı yağlı kağıt üzerine yayın. Üzerine muzları koyun ve rulo seklinde sarin. Ruloyu yağlı kağıdın içine sarıp buzlukta dondurun. Dilimleyerek servis yapin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder