27 Temmuz 2013 Cumartesi

Somon Musa Tarifi

Somon Musa Nasıl Yapılır?

MALZEMELER
600 gr somon baliği
2 adet yumurta akı
Taze karabiber
4 adet domates
Kereviz yaprağı
yeşil soğan
zeytinyağı yaprağı
Roka
Tuz

Somon Musa Nasıl Pişirilir:

Somonları iyice yıkayıp, süzgeçten geçirin, sonra, mikser rendesinden Geçirin. Diğer yanda yumurta aklarını hafifçe çırpıp somonların üzerine Dökün, 3 yemek kasığı zeytin yağ, biraz tuz, biber ve fındık rendesini de Kâtip, iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı birer porsiyon halinde kâselere Koyun. Sosu emmesi İçin buzdolabında 3-4 saat kadar bekletin. Servis Yapmadan önce, domatesleri dilimleyip, Tabağı süsleyin
Somon Balığı Resmi

Hiç yorum yok: