23 Haziran 2013 Pazar

Öğrenci Yemeği Ton Balıklı Makarna Tarifi

Pişirme Süresi: Yaklaşık olarak 20 dakika kadar

MALZEMELER

1 kutu ton balığı
1 paket makarna(burgu)
1 çorba kasığı mayonez
2 çorba kasığı zeytinyağı
1 adet salatalık tursusu
1 çorba kasığı margarin
1 çorba kasığı kapari
Tuz

Ton Balıklı Makarna Nasıl Yapılır:

Makarnayı kaynayan tuzlu suyun İçinde 8 dakika haşlayın. Süzüp kenarda Bekletin. Ton baliğinin suyunu süzün. Mayonezi, zeytinyağını, ufak doğranmış salatalık tursusunu ayrı bir kapta karıştırın. Bunu ton balıklarına Ekleyin. haşlanmış makarnayı margarinle sobeleyin. Kaparileri İçine atin. Ton balıklı sosu da ilave edin. Servis yaparken maydanozla süsleyin.

Hiç yorum yok: