Türk
Mutfağından Sebzeli Konsome
Süre: 30dk
MALZEMELER:
1 yarım lt (6 bardak) konsome
1 küçük kereviz yarım orta boy pırasa (beyaz kısmı)
Sebzeli Konsome Nasıl Pişirilir:
Sebzeleri ayiklayin, kibrit biçiminde ince uzun parçalar halinde
doğrayın. Sıcak, tuzlu suya atıp 15-20 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten
Sonra sıcak konsomeye katin.
Süre: 30dk
MALZEMELER:
1 yarım lt (6 bardak) konsome
1 küçük kereviz yarım orta boy pırasa (beyaz kısmı)
Sebzeli Konsome Nasıl Pişirilir:
Sebzeleri ayiklayin, kibrit biçiminde ince uzun parçalar halinde
doğrayın. Sıcak, tuzlu suya atıp 15-20 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten
Sonra sıcak konsomeye katin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder