Mutfak: Türk
Mutfağı
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 yarım lt et suyu (yağlı)
100 gr tel sehriye
3 orta boy domates
yarım demet maydanoz
Tuz
Sehriye Çorbası (Domatesli) Nasıl Pişirilir:
Domatesleri ortadan ikiye keserek çekirdeklerini çikarın ve kabukları
Kalacak biçimde, iri rendeden geçirin. Bir iki kaşık et suyunun yağından
Koyup ateste yumuşatın. Sonra kalan et suyunu ekleyin.
Kaynamaya baslarken tuz ve sehriyeyi katin 10 k sonra kıyılmış
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 yarım lt et suyu (yağlı)
100 gr tel sehriye
3 orta boy domates
yarım demet maydanoz
Tuz
Sehriye Çorbası (Domatesli) Nasıl Pişirilir:
Domatesleri ortadan ikiye keserek çekirdeklerini çikarın ve kabukları
Kalacak biçimde, iri rendeden geçirin. Bir iki kaşık et suyunun yağından
Koyup ateste yumuşatın. Sonra kalan et suyunu ekleyin.
Kaynamaya baslarken tuz ve sehriyeyi katin 10 k sonra kıyılmış
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder