Türk Mutfağı
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 yarım lt et suyu(10 bardak)
100 gr tel sehriye
2 çay kasığı tuz
Terbiyesi: 3 adet yumurta sarisi
1 adet limon
Sehriye Çorbası (Terbiyeli) Nasıl Pişirilir:
Et suyunu çorba tenceresinde kaynatın. Küçük parçalara kırılmış
sehriyeyi ve tuzu koyup 10 dakika pişirin.
Yumurta sarisi, limon suyu ve yarım bardak suyu bir kapta çırpın.
Kaynayan çorbaya azar azar katin ve bir iki tasım kaynatıp indirin
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 yarım lt et suyu(10 bardak)
100 gr tel sehriye
2 çay kasığı tuz
Terbiyesi: 3 adet yumurta sarisi
1 adet limon
Sehriye Çorbası (Terbiyeli) Nasıl Pişirilir:
Et suyunu çorba tenceresinde kaynatın. Küçük parçalara kırılmış
sehriyeyi ve tuzu koyup 10 dakika pişirin.
Yumurta sarisi, limon suyu ve yarım bardak suyu bir kapta çırpın.
Kaynayan çorbaya azar azar katin ve bir iki tasım kaynatıp indirin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder